Vi er meget stolte over vores store udvalg af løse teer for enhver smag.

Har du et ønske til en variant, så spørg din MOKKAFFE konsulent, og vi vil gøre alt for at prøve at finde den.

En gammel drik

Te blev til en drik for mennesker omkring 300 år før vores tidsregning. I det sydvestlige Kina fandt man på at hælde vand på blade af teplanten, så man fik en velgørende helsedrik ud af det. Siden bredte teen sig til først resten af Sydøstasien, og siden resten af verden – så te i dag er verdens mest udbredte drik, bortset fra vand.

Samtidig med udbredelsen har variationerne udviklet sig. Forskellige sorter, mange måder at behandle teen, der giver forskellig karakter, blandt andet i kraft af iltning af tebladene – sort, hvid, grøn te og flere andre. Te fra produktionslande som Indien, Kina, Sri Lanka, Indonesien og flere afrikanske lande har særlige træk. Og vi har med årene fået en stor palette af tilført smag, oftest fra frugt og bær – eller krydderier i chai te.

Derfor er det mere end blot en frase, at der er en te for enhver smag. Og der er uanede variationer og nuancer at tage på opdagelsesrejse i – og masser af måder at drikke teen, inspireret af mange globale kulturer. Englændernes
five o’clock tea er blot én af utallige muligheder.

nordjylland_1

MOKKAFFE VED/NCN KAFFE ApS
Gammel Kirkevej 27
9530 Støvring
Tel: 53 86 87 88
info@mokkaffe.dk

Sjælland

MOKKAFFE / Drikkevand
Danmark ApS
Lundegårdsvej 12
4100 Ringsted
Tel: 23 44 55 32
admin@mokkaffe.dk