Spørg os om din ønskede variant

 

Pickwick

Varemærke med en imponerende historie. Siden 1753 har Pickwick været et stærkt internationalt temærke. Et varemærke fuld af smag, som tilbyder rene og naturlige produkter, der kan nydes på ethvert tidspunkt af dagen. Over hele verden drikker millioner af mennesker dagligt en af de forskellige og velsmagende Pickwick teblandinger. I dette afsnit kan du læse mere om Pickwick varemærket.

Pickwicks historie

Douwe Egberts har siden 1753 samlet en masse erfaing om det at skabe forskellige teblandinger. 1753 var året, hvor Egbert Douwe åbnede sin første lille butik i Holland. Her solgte han kaffe, te og tobak. Indtil april 1937 blev al teen markedsført under Douwe Egberts varemærket. På det tidspunkt fik kunderne en teæske, hvorpå der var en tegning af en engelsk postvogn. Denne emballage viste sig at være meget populær og inspirerede til at finde et engelsk-kligende varemærkenavn til Douwe Egberts te.

Direktøren for Douwe Egberts på det tidspunkt havde en kone, som var lige så glad for te, som hun var for Charles Dickens’ bøger. Inspireret af hans novelle “Pickwick Papers” foreslog hun navnet “Pickwick”. Siden da er Douwe Egberts te blevet markedsført under dette varemærkenavn.

nordjylland_1

MOKKAFFE VED/NCN KAFFE ApS
Gammel Kirkevej 27
9530 Støvring
Tel: 53 86 87 88
info@mokkaffe.dk

Sjælland

MOKKAFFE / Drikkevand
Danmark ApS
Lundegårdsvej 12
4100 Ringsted
Tel: 23 44 55 32
admin@mokkaffe.dk