Lige din kop te

Om du staver det te eller the, så har vi det. Te i breve eller løs te, og i mange varianter, fra klassisk Earl Grey tebreve til teblandinger med bær og andre smagsnuancer, også økologiske teer.

Skal der mælk, sukker eller anden topping i, så finder du det hos os. Vi byder desuden på andre varme drikke som kakao og chocoladedrik, eller en kop hurtig, varm suppe.

Hent vores katalog her.

Te er en verden af smagsnuancer

Te blev til en drik for mennesker omkring 300 år før vores tidsregning. I det sydvestlige Kina fandt man på at hælde vand på blade af teplanten, så man fik en velgørende helsedrik ud af det. Siden bredte teen sig til først resten af Sydøstasien, og siden resten af verden - så te i dag er verdens mest udbredte drik, bortset fra vand.

Samtidig med udbredelsen har variationerne udviklet sig. Forskellige sorter, mange måder at behandle teen, der giver forskellig karakter, blandt andet i kraft af iltning af tebladene - sort, hvid, grøn te og flere andre.

Te fra produktionslande som Indien, Kina, Sri Lanka, Indonesien og flere afrikanske lande har særlige træk. Og vi har med årene fået en stor palette af tilført smag, oftest fra frugt og bær - eller krydderier i chai te.

Derfor er det mere end blot en frase, at der er en te for enhver smag. Og der er uanede variationer og nuancer at tage påopdagelsesrejse i - og masser af måder at drikke teen, inspireret af mange globale kulturer. Englændernes
five o’clock tea er blot én af utallige muligheder.

Hos Mokkaffe kommer vi langt rundt i oprindelseslande og smagsnuancer. Vi har også økologisk og bæredygtigt produceret te i flere udgaver. Her kan vi kun vise et lille udvalg af de mange teer, vi kan tilbyde. Har du ønsker til andre varianter, så tag en snak med din Mokkaffe konsulent.